Поканете вечната красота в дома си. Обединете в едно вдъхновението от миналото и модернизма на съвременното изкуство. Витражите за врати са прекрасен начин да декорирате интериорните си врати. Феерия от цветове, форми и светлина. Витражите за врати съчетават неповторимостта на стъклописа, вграден в тях и таланта на твореца, изрисувал ги с четката си.

Но витражите за врати не са просто рисунки, красящи вратата, а истинско произведение на изкуството. Светлината преминаваща през тях, придава на цветовете множество нюанси. А способността на стъклописа да пропускат омекотена светлина ги прави особено подходящи за вътрешни врати.

Витражите за врати ще Ви помогнат да избягате от монотонния интериор и да внесете живот във всяка стая. С витражите за врати, самите врати „оживяват” и създават една уникална атмосфера.

Ако и Вие искате да притежавате нещо уникално, свържете се с нас още сега! Витражите за врати се изработват по дизайн, съобразен с Вашите желания и идеи. Няма значение, дали витражът за врати ще е предназначен за вътрешна или външна врата. Витражните бои, които използваме са устойчиви и неподатливи на температурни влияния.

 След първоначалната ни среща с Вас, ние ще изготвим детайлен проект на витражите за врати за Вашия дом.