Историята на витражите започва още от древността. Тогава витражите на преградни стени са били използване за украса на отвори в стените и ниши. Най-изкусните творци са се наемали да декорират важни обществени и културни сгради, придавайки им тайнственост и величествена осанка. С времето тенденцията на витражите на преградни стени прераства в мода и се пренася и в домовете на благородниците.

Днес, витражите за преградни стени все още се изпълняват са олицетворение на красота и стил. Много хора ги предпочитат заради деликатната им красота, даряваща дома им с мекота и нежност. Затова и витражите на преградни стени намират своето приложение в много домове, заведения и офис сгради.

Придайте и Вие очарование във всяка стая с изкусно изработен витраж на преградните стени. Според Вашите предпочитания витража на преградните стени може да бъде изработен в гамата на обзавеждането. Но ако обичате контраста, витража на преградните стени може да бъде в по-семпли или ярки цветове. Всичко зависи от Вас и Вашия избор.

Споделете ни желанията си, а ние ще изработим уникален витраж на преградните Ви стени!