Open/Close Menu Витражи или стъклописи - Проектиране и изработване от Vitrea Design

ИСКАШ ЛИ ПРОЕКТ?
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ »

ПОТЪРСЕТЕ НИ
0887203480

В тази категория ще Ви съобщаваме новостите от света на витражите. Редовно ще публикуваме нова информация и снимки, която да Ви информира не само за промените в тенденциите, но и за новостите от света на витражите.

Но преди това ще Ви запознаем с новостите от света на витражите, ще Ви разкажем малко за това какво представляват витражите.

Витражите, наричани още „стъклописи”, са цветни рисунки върху стъкло. Те са част от декоративното изобразително изкуство и са широко използвани при декорацията на много сгради. Могат да изобразяват различни форми, природни пейзажи и различни картини. Освен това съвременните дизайнери използват стъклописите, за да внесат определен акцент в интериора на дома.

Витражите са една много оригинална идея, подходяща за дома и офиса. Най-разпространено е изработването им на интериорни врати, облицовки на колони, преградни стени, кухненския плот и гърба на кухненското обзавеждане.

Напоследък стана все по-популярно използването на витражите за декориране на кухнята. Затова това е една от последните новости в света на витражите. Нашумяла и набираща все по-голяма скорост. Все повече хора предпочитат да украсят кухненския си плот или гърба на кухнята именно със стъклопис.

Несъмнено красотата на витражите играе роля в избора им, но и не бива да пренебрегваме и другите им предимства. А именно – устойчивостта на топлина и влага, както и лесната поддръжка.

Витражите не избледняват и винаги изглеждат като чисто нови. Това се дължи и на използваните от нас витражни бои. С тях всички рисунки придобиват бляскавост, заради гланцовия ефект на самите бои. Цветовете се допълват и от преминаващата през стъклото светлина, придаваща му неповторима красота.

Следете нашия сайт, защото периодично ще добавяме още информация и ще Ви запознаваме с новости в света на витражите.

Катедралата Светлината в Испания

Ако сте разгледали сайта ни, вече знаете, че нашата страст са витражите. Ние не просто черпим вдъхновение от Вашата индивидуалност. Следваме нашето вътрешно светоусещане и представа за красота. Интересуваме се не само от новите тенденции в интериорния дизайн, но и от развитието на това изкуство през вековете. Затова в тази статия ще представим нашите любими…

©2018 VitreaDesign Всички права запазени.Design by Internetreklama.bg